5/2/2011 Schedule for EESI Center Proposal Presentations 117 EES Building

Time	Center	Director	Comments
8:30-9 am		CLOSED MEETING	Opening comments from Sue Brantley
9:00 - 9:20	CEEEP	S. Blumsack	20 minutes including questions
9:20 - 9:40	CEI	D. Miller	20 minutes including questions
9:40 - 10:00	Riparia	R. Brooks	20 minutes including questions
10:00 - 10:20	MCOR	M. Arthur	20 minutes including questions
10:20 - 10:30	Break	Break	10 minute break
10:30 - 10:50	CLIMA	K. Keller	20 minutes including questions
10:50 - 11:10	ESSC	M. Mann	20 minutes including questions
11:20 - 11:40	CECG	J. Macalady	20 minutes including questions
11:40 - 12:00	PSICE	S. Anandakrishnan	20 minutes including questions
12:00 - 12:30		CLOSED MEETING	Closing remarks and comments from Sue Brantley